Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Anunțuri

Conferință de lansare a platformei energymap.ro

Senatorul Antal Lóránt, președintele Comisiei pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale din cadrul Senatului,  va susține joi, 4 iulie a.c. ora 10:00, conferința de presă dedicată lansării platformei energymap.ro.
Energymap.ro este o hartă online interactivă creată din inițiativă proprie pentru a oferi o imagine de ansamblu a producției și consumului de energie electrică și gaze naturale din România între anii 2021 și 2023. Privite în ansamblul lor, datele consumului de energie dezvăluie și direcția economiei naționale.
 
Loc de desfășurare: Hol cabinet Președinte Senat, P1, Senatul României.

În sprijinul jurnaliştilor interesați, facem următoarele precizări:

Accesul reprezentanților mass-media se face pe la intrarea B3 a Senatului, începând cu ora 9:30;

Cei care doresc să participe la eveniment și nu au acreditare permanentă la activitățile Senatului sunt rugați să trimită o cerere de acreditare temporară prin  e-mail la adresa: presa@senat.ro până miercuri, 3 iulie, ora 15:00.
Vă rugăm să confirmați participarea până miercuri, 3 iulie, ora 12:00 la adresa office@antallorant.ro  sau la numărul de telefon 0753920970.


Go to top