Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK
Vizitarea Senatului României se poate face în grupuri organizate de minim 5 și maxim 30 de persoane prin Centrul de Organizare și Promovare Evenimente.

Pe parcursul desfăşurării vizitelor, ghizii din cadrul Centrului de organizare şi promovare evenimente vor oferi informaţii cu privire la elementele arhitecturale ale spaţiilor Senatului dar şi cu privire la rolul, structura şi organizarea Senatului, activitatea legislativă şi controlul parlamentar, istoricul Senatului, precum şi alte informaţii de interes public, în funcţie de solicitările vizitatorilor.

Pe lângă sălile deschise în mod curent circuitului de vizitare, pot fi cuprinse - în funcţie de activităţile desfăşurate în cadrul Senatului - Salonul Oficial, sala Europa, precum și sala de plen.

Cei interesaţi de vizitare vor transmite cu minim 24 ore înainte de ziua vizitei tabelul cu persoanele care vor participa la vizită, cu datele de pe cartea de identitate sau paşaport şi numerele de înmatriculare al autoturismelor care solicită acces în curtea Palatului Parlamentului. Pentru cetăţenii străini, listele se trimit cu minim 48 de ore înaintea vizitei pentru a se putea programa ghizii, vorbitori de limbi străine de circulaţie internaţională.

Solicitările pot fi trimise în scris pe adresa de e-mail cope@senat.ro , folosind formularul din site-ul: www.cope.ro , la telefon
+04214142906 şi fax. +04214142952.

Vizitele se pot efectua în toate spațiile Senatului sau doar parțial.

Grupurile de vizitatori vor fi preluate de la intrarile A1 sau B3, parter, de către un ghid şi personal de la Serviciul de protecție și ordine interioară, în urma înregistrării lor şi a verificărilor efectuate de SPP.

Tipurile de trasee de vizitare pot fi modificateîn funcție de sălile și spațiile disponibile pentru turiști, la un anumit moment al zilei.
Go to top