Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Anunțuri

Lansarea mărcii poștale ,,Constituția, garant al drepturilor cetățenilor români”

Ministerul Comunicațiilor și Societății
Informaționale
Comisia juridică, de numiri, disciplină,
imunități și validări
   
5 aprilie 2019
 
  
Lansarea mărcii poștale
,,Constituția, garant al drepturilor cetățenilor români
 
  
Luni, 8 aprilie 2019, ora14:00, va avea loc lansarea emisiunii de mărci poștale ,,Constituția, garant al drepturilor cetățenilor români”. Evenimentul se va desfășura în foaierul sălii plenului Senatului și este organizat de Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului împreună cu Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale și Romfilatelia.
În deschiderea evenimentului, vor lua cuvântul senatorii Robert Cazanciuc – președinte și Daniel Fenechiu – vicepreședinte - din partea  Comisiei Juridice,de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului, Alexandru Petrescu – ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, senator Ecaterina Andronescu –ministrul Educației Naționale și judecătorul Valer Dorneanu – președintele Curții Constituționale a României.
Alături de vorbitori și invitați, vor asista 60 de elevi din clasele V-VIII, împreună cu profesorii însoțitori, care vor fi invitați să facă un tur ghidat al Senatului și o vizită la ședința Plenului.
 
Evenimentul va fi moderat de Cristina Popescu, director general Romfilatelia.
 
Info utile:
În sprijinul jurnaliștilor interesați de reflectarea lansării emisiunii de mărci poștale, se fac următoarele precizări:
Go to top