Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Senatorul USR Radu Mihail: PSD nu intră în turul doi al alegerilor prezidențiale!

na dintre doleanțele oamenilor din Diaspora care au demonstrat pașnic și au fost gazați de jandarmi în Piața Victoriei anul trecut pe 10 august era ca guvernul PSD să nu își mai poată face mendrele cu gestiunea țării. Și asta s-a întâmplat prin moțiunea de cenzură.


Dar oamenii din Diaspora nu sunt preocupați doar de guvern. Ei vor ca România să fie condusă bine. Ei vor un Parlament care să reprezinte voința actuală a cetațenilor. Oamenii din Diaspora nu au votat aproape deloc PSD. În întreaga țară, PSD a fost votat la nivel național în ultimele alegeri, cele europarlamentare, de mai puțin de un sfert dintre cei ce au mers ma vot. Și totuși PSD are pretenția să continue să conducă țara. După ce au văzut că nu se mai pot baza pe o majoritate parlamentară, încearcă să conducă țara prin absență.

În primul rând absența de la lucrările Senatului atunci când simt că nu mai pot să își treacă legile strâmbe. Trei săpămâni la rând senatorii PSD au sabotat lucrările din plen părăsind sala.

Apoi amenințarea cu absența de la votul de învestitura al unui nou guvern pe care o flutură Viorica Dăncila și Marcel Ciolacu.

Doamnelor și domnilor din PSD, continuați în acest fel și veți reuși să îndepliniți dorința Diasporei: în curând veți fi complet absenți din peisajul politic al României.

Radu Mihail, senator USR: Primul pas va fi absentă PSD din turul doi al alegerilor prezidențiale. Pentru prima oară în era postdecembristă vom avea un tur doi fără urmașii direcți ai comuniștilor și feseniștilor. Un tur doi unde un om ca Dan Barna, un cetățean care a decis să se implice în politică doar acum trei ani, va putea arăta cum poate fi o Românie condusă de oameni onești și pricepuți.

O Românie primitoare și deschisă Diasporei, o Românie în care să fim fericiți.Go to top