Tipareste Micsoreaza litera Mareste litera
 

Comunicat de presă - Primirea de către președintele Senatului, dl Călin Popescu-Tăriceanu, a ambasadorului Emiratelor Arabe Unite în Români, E.S. dl Ahmed Abdullah Al Matrooshi - joi, 13 septembrie 2018


Preşedintele Senatului României, dl Călin Popescu-Tăriceanu, l-a primit joi, 13 septembrie a.c., pe ambasadorul Emiratelor Arabe Unite în România, E.S. dl Ahmed Abdullah Al Matrooshi, în vizită de prezentare. Discuțiile au vizat priorităţile cooperării bilaterale, cu accent pe identificarea de noi domenii de colaborare pe linie economică, în special în agricultură, transporturi sau turism.
Preşedintele Senatului a exprimat interesul în dezvoltarea dialogului politic la nivel parlamentar, subliniind necesitatea dezvoltării diplomaţiei parlamentare ca instrument de susținere a promovării relațiilor bilaterale dintre cele două state.
În cadrul întrevederii, a avut loc şi o trecere în revistă a evoluţiilor recente din regiunea Golfului Persic și Orientul Mijlociu, înaltul demnitar român reafirmând importanța eforturilor liderilor din regiune pentru cultivarea unui climat favorabil de dialog în domeniul umanitar și de identificare a soluțiilor politice între părți.


Adresa poştală: Calea 13 Septembrie 1-3, sector 5, Bucureşti, 050711; Centrala: +40 21 414 1111 +40 21 316 0300.
Hartă Site
Go to top