Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Primirea de către senatorul Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă, a E.S. dr. Mohammed Abdulghani M. Khayat, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Arabiei Saudite în România

Președintele Comisiei pentru politică externă, senatorul Titus Corlățean l-a primit luni, 22 noiembrie a.c. pe E.S. dr. Mohammed Abdulghani M. Khayat, Ambasadorul Regatului Arabiei Saudite în România, în cadrul unei vizite de prezentare, la începutul activității la București a mandatului său de ambasador extraordinar și plenipotențiar.
Senatorul Titus Corlățean i-a urat succes în mandatul său de reprezentare diplomatică în România și l-a asigurat de întreaga deschidere din partea instituțiilor competente ale Parlamentului României pentru o agendă bilaterală care să permită consolidarea relațiilor de natură politică, cu un conținut economic substanțial.
În cadrul întrevederii, au fost abordate o serie de teme de interes pentru agenda bilaterală, dar și o serie de dosare de interes major in plan internațional, începând cu situația din Orientul Mijlociu și, respectiv, cooperarea statelor în materia combaterii terorismului internațional.
 
 Go to top