Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Întrevederea senatorului Ioan-Cristian Chirteș, președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Belarus, cu E.S. Andrei Grinkevich, ambasadorul Republicii Belarus

Senatorul Ioan-Cristian Chirteș, președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Belarus, a avut o întrevedere, miercuri, 4 martie a.c., cu E.S. Andrei Grinkevich, ambasadorul Republicii Belarus la București.
În cadrul întrevederii, demnitarul român a exprimat apreciere pentru stadiul colaborării dintre cele două state și interesul pentru aprofundarea dialogului dintre forurile legislative, evocând locul deosebit de important al componentei parlamentare în dezvoltarea relațiilor bilaterale româno-belaruse. Președintele Grupului de prietenie a subliniat necesitatea identificării de noi oportunități pentru intensificarea cooperării sectoriale, precum și pentru continuarea schimbului constructiv de opinii pe teme de interes comun.
Discuțiile au prilejuit o trecere în revistă a principalelor obiective ale cooperării româno-belaruse, precum și a direcțiilor și domeniilor de interes pentru dezvoltarea de noi proiecte și parteneriate în plan social, educațional, cultural și economic.

Go to top