Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicat de presă

Grup de studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, în vizită la Grupul USR din Senat.

La invitația lui Radu Mihai Mihail,  liderul grupului USR de la Senat,  un grup de studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a vizitat Grupul USR din Senat.
Vizita studenților, viitori medici, a coincis cu dezbaterile și votul pe moțunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Orban așa că, în mod natural, discuțiile s-au axat pe funcționarea Parlamentului și pe activitatea unui parlamentar.
Studenții mediciniști au avut întrebări atât cu privire modului de organizare și funcționare a Parlamentului cât și cu părivire la activitatea grupului USR din Senat și din Camera Deputaților. La întrebările studenților au răspuns senatorul Radu Mihail, cât și Senatorul Vlad Alexandrescu, profesor la Universitatea București.
Radu Mihail: ”Credem că ușile Parlamentului trebuie să fie deschise pentru cetățeni și să aducem politica mai aproape de oameni. O grijă deosebită trebuie să avem față de tineri, cei care vor ”face politică altfel”, în viitor. România are nevoie de reforme reale, de modificare radicală a mecanismelor politice astfel încât democrația  și respectarea statului de drept să devină modul natural de funcționare a tuturor instituțiilor. Avem o generatie care trebuie sa ramana acasa, noi ca politicieni trebuie sa asiguram cadrul institutional ca aceste reforme sa aiba loc, pentru asta suntem in Parlament.”
 

Go to top