Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Vizita la Sarajevo a senatorilor Attila László și Gheorghiță Mîndruță, membri ai Comisiei pentru economie și securitate a Adunării Parlamentare a NATO (AP NATO)

O delegație a Comisiei pentru economie și securitate a AP NATO a efectuat o vizită la Sarajevo, Bosnia și Herțegovina, în perioada 7-9 iunie 2022.
La vizită au participat senatorii Attila László și Gheorghiță Mîndruță, membri ai Delegației Parlamentului României la AP NATO.   
Vizita a cuprins întrevederi cu președinții Bosniei și Herțegovinei, cu membri ai Parlamentului și Executivului, cu șeful Delegației Uniunii Europene, cu Înaltul Reprezentant pentru Bosnia și Herțegovina și cu comandanții misiunilor NATO și EUFOR în țara gazdă.
De asemenea, membrii delegației Senatului au discutat și despre perspectivele economice ale țării, evoluțiile politice, problematica migrației, securitatea energetică și alimentară. 
Tot cu ocazia acestei vizite, senatorii români s-au întâlnit cu câțiva dintre militarii români aflați în misiune EUFOR, la Sarajevo.Go to top