Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Primirea de către senatorul Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, a ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la București, Andrew Noble

Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, senatorul Titus Corlățean l-a primit la data de 16 octombrie a.c., pe ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România, Andrew Noble, în vizită de rămas bun, la încheierea mandatului.
Senatorul Titus Corlățean a exprimat aprecierea față de nivelul foarte bun al cooperării româno-britanice subliniate și prin reînnoirea, în cursul acestui an, a Declarației Comune privind Parteneriatul Strategic dintre România și Regatul Unit. Acesta a adresat felicitări ambasadorului Andrew Noble pentru mandatul său în România, i-a mulțumit pentru contribuția avută în dezvoltarea relațiilor bilaterale și i-a urat succes în viitoarea sa misiune.
La rândul său, ambasadorul Andrew Noble a mulțumit pentru sprijinul acordat de autoritățile române și colaborarea bună avută de-a lungul activității sale în România.
În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au făcut totodată și un schimb de evaluări în privința provocărilor și preocupărilor de securitate din regiunea extinsă a Mării Negre, precum și a evoluțiilor din Orientul Mijlociu.



Go to top