Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Întrevederea președintelui Comisiei pentru politică externă a Senatului, senatorul Titus Corlățean, cu E. S. Bakir Ahmed Aziz ambasadorul, Republicii Irak la București

Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, Titus Corlățean, l-a primit miercuri, 15 februarie a.c., pe E.S. Bakir Ahmed Aziz, ambasadorul Republicii Irak la București, însoțit de o echipă de diplomați ai ambasadei.
În cadrul dialogului au fost abordate teme de interes în agenda bilaterală și subiecte de actualitate în plan internațional.
Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului a urat succes ambasadorului Republicii Irak la București în îndeplinirea mandatului său și a arătat sprijinul în vederea consolidării dialogului politic și diplomatic între cele două state.
Discuțiile au avut loc într-un spirit constructiv și amical, cu acordul de principiu asupra necesității reluării proiectelor  bilaterale din domeniul politic și economic.
Cei doi oficiali au fost de acord asupra necesității elaborării unei agende de contacte politice, la nivel parlamentar și guvermanental, ambasadorul irakian menționând interesul pentru o vizită a președintelui Comisiei pentru politică externă, în țara domniei sale, în cursul acestui an.



Go to top