Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Primirea de către președintele Comisiei pentru politică externă din Senatul României, Titus Corlățean, a ambasadorului Republicii Armenia la București, E.S. Tigran Galstyan

Președintele Comisiei pentru politică externă din Senatul României, senatorul Titus Corlățean, l-a primit vineri, 15 martie 2024, pe ambasadorul Republicii Armenia la București,  E.S. Tigran Galstyan, în vizită de prezentare, cu prilejul începerii mandatului.
În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au discutat despre stadiul actual al relației bilaterale și perspectivele de colaborare între România și Armenia, atât în plan bilateral, inclusiv prin identificarea de noi domenii de interes comun, cât și în cadrul relației Armenia și Uniunea Europeană. De asemenea, au exprimat încrederea într-o dinamică ascendentă a cooperării economice, în domenii de interes precum energia și comerțul.
Președintele Comisiei pentru politică externă, Titus Corlățean, a reiterat sprijinul constant al României pentru aprofundarea relațiilor UE-Armenia și a subliniat importanța diplomației parlamentare în consolidarea dialogului politic dintre cele două țări și implicit în intensificarea cooperării economice.
Senatorul Titus Corlățean i-a urat ambasadorului Armeniei succes în exercitarea mandatului său în România şi l-a asigurat de întregul sprijin al autorităților române în desfăşurarea activităţii sale.



Go to top