Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Gabriela Crețu, întrevedere informală cu doamna Doyin Adele-Shiyanbola, Șefa secției politice a Ambasadei Marii Britanii la București

Președinta Comisiei pentru afaceri europene, doamna senator Gabriela Crețu a avut o întrevedere informală, în data de joi 30 mai, cu doamna Doyin Adele-Shiyanbola, Șefa secției politice a Ambasadei Marii Britanii la București.
Principalele teme ale discuției s-au focusat pe rezultatele alegerilor europene și posibilele evoluții politice la nivelul blocului comunitar, Brexit și menținerea parcursului european al României.
În acest context, ambele părți au reafirmat suportul pentru consolidarea proiectului european, pe de o parte, precum și oportunitățile pentru dezvoltarea relațiilor bilaterale, de cealaltă parte.
Concluzia de final fost aceea că România și Marea Britanie, dincolo de opțiunile concrete în domeniu securității și apărării sau al amenințărilor cibernetice  trebuie să includă în Parteneriatul Strategic noi oportunități economice și sociale.



Go to top