Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Primirea de către senatorul Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă din Senatul României, a ambasadorului Regatului Hașemit al Iordaniei, E. S. Sufyan Qudah

Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă din Senatul României l-a primit la data de 29 august 2023, pe ambasadorul Regatului Hașemit al Iordaniei, E.S. Sufyan Qudah, într-o vizită de rămas bun la sfârșitul mandatului său în România.
Președintele Corlățean a exprimat aprecierile sale deosebite pentru calitatea mandatului ambasadorului iordanian în România și pentru maniera exemplară de cooperare cu Senatul și alte instituții ale statului român, care reflectă relațiile politice solide de prietenie între cele două țări.
Cei doi oficiali au trecut în revistă agenda pozitivă a relațiilor politice, economice și culturale existente între România și Iordania, cu o creștere consistentă în ultimii ani a schimburilor comerciale, cu vizite la nivel politic înalt desfășurate sau aflate pe agenda bilaterală pentru următoarea perioadă.
Senatorul Corlățean i-a urat succes ambasadorului Sufyan Qudah în îndeplinirea cu succes a noilor responsabilități pe care urmează să le îndeplinească la Aman.



Go to top