Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Președinta Senatului, doamna Anca Dana Dragu, a participat la inaugurarea unei aeronave Boeing 737-8 MAX

Președinta Senatului, doamna Anca Dana Dragu, a participat astăzi, 1 aprilie 2021, la evenimentul prilejuit de primirea în flota Blue Air a primei aeronave noi Boeing 737-8 MAX, primul avion de acest tip  care operează zboruri comerciale în România.
În cadrul evenimentului președinta Senatului a declarat:
„Dragi gazde,
Stimați invitați,
Cu toții suntem emoționați. Mulți dintre noi nu au mai călcat într-un aeroport de peste un an. Eu am fost ultima dată într-un aeroport în 4 martie  2020. A fost o perioadă foarte grea în care aviația civilă a fost greu încercată alături de  domeniile din turism și HORECA.
Aviația se face din pasiune și cu dragoste pentru meserie. Nu ați mai putut să vă faceți meseria. Tocmai de aceea, ziua de astăzi este o zi simbol. Este o zi care arată că ne putem întoarce la viețile noastre, la obiceiurile noastre. Sigur, mai este până acolo, mai avem de luptă cu virusul și cu pandemia, dar se vede speranța.
Continuăm așa: respectăm regulile recomandate de specialiști, de asemenea continuăm campania de vaccinare astfel încât pandemia să devină istorie cât mai repede cu putință."



Go to top