Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Intrevederea doamnei Gabriela Crețu, președinta Comisiei pentru Afaceri Europene a Senatului, cu domnul Dimitris Avramopoulos, comisarul european pentru migrație, afaceri interne și cetățenie

Doamna Gabriela Crețu, președinta Comisiei pentru Afaceri Europene a Senatului, a prezidat, joi, 22 noiembrie, întrevederea Comisiilor parlamentare pentru afaceri europene și pentru politică externă din Senat și Camera Deputaților cu domnul Dimitris Avramopoulos, comisarul european pentru migrație, afaceri interne și cetățenie. 
Temele abordate în cadrul întâlnirii au fost legate de stadiul actual și perspectivele de dezvoltare a politicilor de securitate și migrație ale UE, trecerea în revistă a priorităților președinției române, precum și protecția frontierelor externe - Schengen.
Comisarul european pentru migrație, afaceri interne și cetățenie se află în vizită oficială în România în contextul preluării de către țara noastră a președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene.



Go to top