Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Întrevederea președinților Comisiilor juridice din Senatul României și Camera Deputaților, Cristian-Augustin Niculescu-Țâgârlaș și Laura-Cătălina Vicol - Ciorbă, cu Ulsi Manja, ministrul Justiției din Republica Albania

Președinții Comisiilor juridice din Senatul României și Camera Deputaților, Cristian-Augustin Niculescu-Țâgârlaș și Laura-Cătălina Vicol-Ciorbă, au avut miercuri, 29 iunie a.c., o  întrevedere cu Ulsi Manja, ministrul Justiției din Republica Albania.
Temele abordate au fost: rolul forului legislativ în procesul de aderare, reforma sistemului judiciar, lupta împotriva corupției și cadrul integrității.
Ulsi Manja, ministrul Justiției din Republica Albania, a prezentat pachetul de reforme legislative pe care Albania și l-a realizat în vederea aderării la Uniunea Europeană.
În cadrul discuțiilor, președinții comisiilor juridice din Parlamentul României au împărtășit experiența României în realizarea reformelor pentru îndeplinirea obiectivelor din cadrul Mecanismului de Cooperare și de Verificare (MCV).
Președintele Comisiei juridice din cadrul Senatului României, senatorul Cristian-Augustin Niculescu-Țâgârlaș, și-a afirmat susținerea pentru continuarea de către Albania a reformelor din domeniul justiției în procesul de aderare la Uniunea Europeană.
 
 
 



Go to top