Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK


Lista opiniilor exprimate pentru propunerea legislativă
L454/2021 Propunere legislativă privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unități publice și private
Data Start interval
Data Sfărșit interval
Text:
Numar de înregistrare al opiniei:

ProiectOpinie
L454/2021
Propunere legislativă privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unități publice și private
Număr de înregistrare: 601
Data de postare a opiniei: 19.10.2021 10:17:00
De la: Gabriela Calin
Textul opiniei: In calitate de simplu cetatean, eu cred ca aceasta propunere vrea sa legalizeze santajarea cetatenilor romani: nu te vaccinezi impotriva covid-19, nu muncesti. Este o rusine chiar si faptul ca se propune asa ceva si voi descrie mai jos motivele pentru care am aceasta convingere.
Acest proiect de lege nu este despre protejarea impotriva “infectarii” pentru ca deja se stie ca si daca esti vaccinat te poti imbolnavi si poti transmite boala. Nu este despre a te asigura ca oamenii au imunitate, pentru ca nu se iau in considerare analizele care certifica imunitatea: anticorpi si imunitate celulara. Se stie ca poti sa ai vaccinul facut si zero imunitate si poti sa nu fi fost niciodata bolnav si sa ai imunitate la acest virus sars-cov-2.
https://www.duke-nus.edu.sg/allnews/sars-cov-2-specific-t-cell-immunity-in-recovered-patients-and-uninfected-individuals
Singapore study shows that SARS-CoV-2-specific T cells are present in all recovered COVID-19 patients. These T cells were also found in all subjects who recovered from SARS 17 years ago, and in over 50% of both SARS-CoV-1 and SARS-CoV-2 uninfected individuals tested, suggesting that a level of pre-existing SARS-CoV-2 immunity is present in the general population. Infection and exposure to coronaviruses induces long-lasting memory T cells, which could help in the management of the current pandemic.
Daca era despre a preveni morti, statul cumpara medicamente, linistea oamenii astfel incat sa aiba incredere si sa mearga la doctor cat mai devreme, cum faceau acum 3, 5, 10 ani. Acum oamenii stau acasa pana e prea tarziu sau revuza internarea de teama ca vor fi omorati. Apropo de spitale pline si UPU pline: intotdeauna au fost pline, de cate ori am fost la urgente in trecut am asteptat cu ORELE, pentru ca era plin ochi, chiar si la privat.
Mie mi se pare ca “statul roman esuat” nu e interesat decat de cum sa forteze cat mai multi romani sa se vaccineze, la gramada, tineri si batrani, sanatosi sau cu boli cronice, imuni sau nu. Consider ca este sinistru cat de mult isi doreste statul acest lucru, este atata stridenta in orice demers pro-vaccinare covid-19 incat chiar si un om care ar fi fost deschis la aceasta vaccinare (sau care chiar s-a vaccinat) devine suspicios, ca in orice situatie in care cineva efectiv iti baga un produs pe gat. Cum sa convingi pe cineva ca ii vrei binele, cand pentru vaccinarea anti covid-19 distrugi economia, arunci bolnavii de boli cronice afara din spitale, ameninti oamenii ca o sa moara, ca o sa ia foc la ATI si incerci sa ii santajezi prin lege: nu te vaccinezi, nu muncesti (adica mori de foame, ramai fara casa). Ce om rational credeti dumneavoastra ca poate trage concluzia ca se vrea binele poporului?
Ati inceput presiunea asupra tinerilor sub pretextul ca trebuie sa se vaccineze ca sa nu se mai imbolnaveasca pentru ca i-ar da virusul bunicii si moare bunica. Acum e clar ca “vaccinul” nu impiedica transmiterea, doar ca, daca au noroc si nu au nici efecte adverse grave, cei vulnerabili fac si ei o forma usoara. Apropo, cand majoritatea fac oricum forme usoare, cum stie cineva ce forma ar fi facut un om sanatos, sub 50 de ani? S-a dus deci argumentul cu bunica, asa ca acum oamenii sunt amenintati ca mor arsi la ATI. Pai nu trebuia ca oamenii sa se faca bine la ATI?
De ce vrea “statul esuat” sa forteze vaccinarea tinerilor, cand riscul acestora de a muri de covid-19 este extrem de mic (0.05% IFR mediana sub 70 de ani, conform OMS*) si in schimb, dupa boala, obtin imunitate robusta, superioara celei stimulate artificial, prin vaccin? Multi au avut deja boala, stiu cum e si stiu si ca imunitatea obtinuta natural e robusta si de durata. De ce nu se vrea testarea imunitatii? Zice domnu’ Arafat ca ar iesi majoritatea populatiei imuna. Asa, si asta nu e bine, nu asta vrem? Sau care e explicatia, ca aceea cu falsificarea testelor de imunitate e o doar insulta atat pentru populatie, cat si pentru laboratoarele de analize.
https://brownstone.org/articles/79-research-studies-affirm-naturally-acquired-immunity-to-covid-19-documented-linked-and-quoted/amp/?__twitter_impression=true
*https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf
FDA spune ca nu sunt suficiente date care sa evalueze riscuri serioase de miocardita si pericardita si cere studii suplimentare. Stiati? Sunt studii clinice care inca trebuie efectuate si care se vor termina in 2023-2025. Sunt zeci de mii de morti (US+UK+EU) dupa aceasta vaccinare anti covid-19 si multe mai multe efecte adverse grave in mai putin de un an decat TOATE celelalte vaccinuri la un loc, in ultimii 20 de ani (infarcturi, trombocitopenii, paralizii samd). Populatia trebuie sa se vaccinezie anti covid-19 sperand ca n-o sa fie ei loviti de un asemenea efect? Pai cand cineva face aceasta alegere, trebuie sa fie LIBER de orice constrangere si INFORMAT. Orice alegere in domeniul sanatatii, in orice sens, trebuie sa fie libera de orice constrangere si informata.
https://www.fda.gov/media/151710/download
https://openvaers.com/covid-data/myo-pericarditis?utm_source=newsletter_33&utm_medium=email&utm_campaign=the-openvaers-weekly-report
Vigiaccess.org (dati accept la termeni si conditii si apoi cautati dupa covid-19 vaccine) pentru a vedea efecte adverse.
In mod evident un procent mic din populatie mai crede propaganda din presa: cum sa mai ai incredere, cand afli ca presa ia milioane de euro ca sa panicheze populatia in fiecare zi cu numarul de “infectati” si morti? E criza, e “rasboi”, nu? De ce se fac bani din asta?
Oamenii citesc, se informeaza, unii chiar pun lucrurile cap la cap.
https://www.freedomisrael.org/resources
https://amp.cnn.com/cnn/2020/11/23/asia/china-xi-qr-code-coronavirus-intl-hnk/index.html?__twitter_impression=true
https://mobile.twitter.com/MichaelPSenger/status/1449793909597474821
https://mobile.twitter.com/MaajidNawaz/status/1445751408293154818
“ C-Span 2019, BEFORE Covid, with Fauci & others: “Why don’t we blow the system up, I mean obviously we can’t turn off..the system we have & say everyone in the world must take this new vaccine we haven’t given to anyone yet, but there must be some way..” “But it is not too crazy to think that an outbreak of a novel avian virus could occur in China, somewhere…, we could get the RNA sequence from that…[…] and print those vaccines on a patch and self administer”.
Aceasta intalnire cu Faucci este din 2019 si poate fi doar o coincidenta, oameni de stiinta visand la viitorul luminos al sanatatii pentru binele popoarelor. Dar tot ceea ce a facut si face statul roman, sincronizat la perfectie cu vestul si US, alimenteaza si transforma teoriile conspiratiei in realitate. Se fac zeci de miliarde din aceste vaccinuri, bani care sunt platiti din bugetele de stat, adica din banii contribuabililor! De ce se imbogatesc entitatile private producatoare de vaccinuri covid-19, in timp ce populatia saraceste si e datoare pe generatii intregi de acum inainte?
Apropo de bani si imbogatit: spuneam mai sus, Gigi Becali a zis ca da medicamente pentru covid-19 GRATIS. Ce mai asteapta statul roman? Ce concluzie sa traga populatia?
Majoritatea oamenilor au bun simt (common sense) si isi dau seama ca aceasta teroare nu poate fi despre “binele lor”.
Acest proiect de lege incalca legea pacientului, Constitutie, codul de la Nuremberg. Nu pacaleste pe nimeni ca “nu e discriminare, ca poti face test PCR”. Cine isi permite sa faca atatea teste, pe banii sai? E de neinteles cum oameni in toata firea se ascund in halul acesta dupa deget: nu obligam pe nimeni, te poti testa pe banii tai, 1600 lei pe luna. Pare ca Statul vrea sa vaccineze poporul cu orice pret, inclusiv cu pretul mortii (s-a uitat total de medicamente, tratamente, care stim ca exista), cu pretul distrugerii statului de drept si chiar a celor pe care statul pretinde ca vrea sa ii protejeze, a celor vulnerabili: au fost scoase in strada persoanele cu boli cronice, adica FIX cei vulnerabili. Imi pare rau, dar asa arata lucrurile.
In concluzie, va rog sa nu ascultati de comenzi straine si va rog sa votati IMPOTRIVA acestui proiect de lege. Am trecut prin dictatura si nu a fost bine si nici nu s-a terminat deloc bine.
Si, va rog, aduceti medicamente!!! Repet: Gigi Becali a zis ca le da GRATIS!!! Ce mai asteptati?
Aceasta este opinia mea de simplu cetatean.

L454/2021
Propunere legislativă privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unități publice și private
Număr de înregistrare: 600
Data de postare a opiniei: 19.10.2021 00:04:00
De la: Bogdan Burd
Textul opiniei: Stimati demnitari, Va rog sa votati impotriva certificatului verde si a obligativitatii vaccinarii! Asa-zisul vaccin nu este de fapt un vaccin in sensul cunoscut. Este un ser experimental pana cel putin in 2023, a carui efecte adverse nu sunt inca deplin studiate si cunoscute, cu posibilitatea de a modifica chiar ADNul uman. Pe deasupra nu isi asuma nimeni nici un risc. Cei vaccinati se pot imbolnavi si pot transmite boala. Asadar obligarea oamenilor sa participe cu propria lor sanatate la un experiment, este lipsita de orice logica, responsabilitate si bun simt. Se poate justifica doar daca cei de acord reprezinta alte interese decat cele ale poporului roman ... Cu stima, Bogdan

L454/2021
Propunere legislativă privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unități publice și private
Număr de înregistrare: 602
Data de postare a opiniei: 19.10.2021 00:00:00
De la: Dobre Marian
Textul opiniei: va solicit imperios sa votati IMPOTRIVA proiectului de lege B 482 / 2021 - Certificat UE pentru personalul din cadrul unor unitati publice si private.

Acest proiect legislativ incalca si restrange drepturi si libertati fundamentale, garantate de Constitutia Romaniei si este in dezacord cu Drepturile Omului.

Cu stima,


19.10.2021                                                                                           Marian Dobre

L454/2021
Propunere legislativă privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unități publice și private
Număr de înregistrare: 594
Data de postare a opiniei: 19.10.2021 00:00:00
De la: Andrei Udrea
Textul opiniei: NU sunt de acord cu restrangerea libertatilor individuale si incalcarea grava a Constitutiei Romaniei si a drepturilor fundamentale ale omului pe care aceasta propunere legislativa le presupun.

Legea propusa implica segregare sociala si aducerea in actualitate a unor vremuri de trista amintire, transformand Romania oficial intr-un stat european apartheid, alaturi de Italia. Refuzarea dreptului de a dispune de propriul corp, dreptului la munca, dreptului la libera circulatie inseamna grave violari ale demnitatii umane. Ar diviza Romania si mai mult, legiferand categoria sub-oamenilor (Untermenschen), paria, care nu merita sa traiasca (lebensunwert).

Informatia conform careia vaccinul este singura solutie pentru a opri pandemia este evident eronata. Dovada sunt tari gen Irlanda, Israel etc. cu o rata mare a vaccinarii si cu o rata crescanda a infectarii. Nici macar producatorii nu pretind ca serurile lor experimentale impiedica infectarea si transmiterea bolii. De asemenea, presupusa imunitate sintetica nu va fi niciodata comparabila cu cea naturala, existand sutdii medicale in acest sens: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.24.21262415v1

Dincolo de considerentele legale si morale, numarul alarmant de efecte secundare nu justifica sub nici o forma injectarea in masa obligatorie. Datele oficiale EudraVigilance, baza de date europeana care colecteaza informatii despre efectele adverse ale vaccinurilor indica 26 000 morti si 2,5 mil efecte adverse, insemnand o rata a mortalitatii de 2,6%! (sursa https://int.artloft.co/covid-vaccines-more-than-26000-deaths-and-almost-2-5-million-injuries/) In SUA, portalul oficial al Centrului de Informare National de Vaccinare (VAERS) indica date similare: 800 000 de cazuri si o rata a mortalitatii de 2,1% (http://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19).

Ce cel de vaccin este acela cu un risc cel putin la fel de ridicat ca acela al bolii pe care pretinde ca o combate? 

Alte tari cum ar fi Bulgaria, Ucraina, Bosnia, Albania au o rata a vaccinarii similara cu cea a Romaniei si raporteaza mult mai putine decese. De ce astfel de exemple nu sunt luate in considerare? De ce nu sunt cheltuite fondurile in imbunatatirea  infrastructurii medicale si asigurarea tratamentelor ieftine dovedite in studii clinice ca fiind eficiente? 

Modelul italian nu este dezirabil si nu reprezinta un etalon, la fel cum nu reprezenta un etalon nici in anii de glorie ai fascismului. In Franta, Senatul a avut puterea si coloana vertebrala de a se opune presiunii lobbyiste ale marilor corporatii farmaceutice si a respins un proiect de lege similar. Este momentul sa dovediti ca si voi ascultati de ratiune, constiinta si inima.

L454/2021
Propunere legislativă privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unități publice și private
Număr de înregistrare: 599
Data de postare a opiniei: 18.10.2021 21:23:00
De la: Cristian Nicolae Bucuroiu
Textul opiniei: Cine este părtaș sub orice formă (activă ori pasivă) la implementarea în fază incipientă a acestui precursor al semnului fiarei - 666, ”Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.” - (Apocalipsa 14, 10-11)

L454/2021
Propunere legislativă privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unități publice și private
Număr de înregistrare: 598
Data de postare a opiniei: 18.10.2021 19:07:00
De la: Gabriela Stingaciu
Textul opiniei: Acest proiect de lege nu este oportun, are potential de segregare si de folosirea abuziva a unei categorii profesionale.

L454/2021
Propunere legislativă privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unități publice și private
Număr de înregistrare: 596
Data de postare a opiniei: 18.10.2021 18:04:00
De la: Curcă Alla
Textul opiniei: Covid-19 este o viroza tratabila cu medicamente. Vaccinurile sunt ineficiente. Vaccinatii fac boala si o transmit in masura cel putin egala cu nevaccinatii. Certificatul verde este ilegal si inutil. Nu vom permite incalcarea sau modificarea Constitutiei Romaniei. Va cerem sa votati impotriva Certificatului verde. Ne unim, ne organizam, luptam!

L454/2021
Propunere legislativă privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unități publice și private
Număr de înregistrare: 595
Data de postare a opiniei: 18.10.2021 17:31:00
De la: Elena Pisicaru
Textul opiniei: Solicit: votati impotriva pasaportului verde si a obligativitatii vaccinarii!

L454/2021
Propunere legislativă privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unități publice și private
Număr de înregistrare: 593
Data de postare a opiniei: 18.10.2021 17:23:00
De la: Rudencu Catalina
Textul opiniei: Ultimele descoperiri stiintifice cu privire la imunitatea naturala si la incapacitatea vaccinurilor covid de a asigura blocarea transmiterii si siguranta post inoculare arata ca masura de a obliga personalul din cadrul unitatilor publice si private sa prezinte certificatul digital covid-19 este ineficienta. Pe langa faptul ca este neconstitutionala. Ca cetatean roman, va solicit sa-mi protejati drepturile civile prevazute de Constitutie si sa votati impotriva certificatului digital covid-19 si impotriva obligativitatii vaccinarii. Vreau sa cred ca la finalul acestei crize sanitare ne vom numara printre statele care au luat masuri rezonabile si nu au calcat in picioare drepturile si libertatile cetatenesti si datorita pozitiei adoptata de dumneavoastra! dr. Catalina Rudencu

L454/2021
Propunere legislativă privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unități publice și private
Număr de înregistrare: 592
Data de postare a opiniei: 18.10.2021 17:23:00
De la: Axinte Daniel
Textul opiniei: Referitor la aceasta propunere legislativa eu cred ca nu ar trebui implementata in Romania. In momentul de fata Lucratorii din domeniul sanitar duc greul. Nu cred ca e momentul sa fie supusi unei ingradiri, poate ar trebui recompensati

>>>


Go to top