Numărul 223
13-17 Mai 2019
CELE MAI IMPORTANTE INFORMATII PRIVIND ACTIVITATEA SENATULUI ROMÂNIEI, PRECUM SI NOUTĂTILE LEGISLATIVE ALE SĂPTĂMÂNII
  InfoSenat

STIRI SI COMUNICATE DE PRESA

 
 
 

 
Întrevederea senatorului Lucian Romașcanu, președintele Delegației Parlamentului României la AP OSCE, cu E.S. Sergey Minasyan, ambasadorul Republicii Armenia în România

Senatorul Lucian Romașcanu, președintele Delegației Parlamentului României la AP OSCE, a avut o întrevedere, miercuri, 15 mai 2019, cu E.S. Sergey Minasyan, ambasadorul Republicii Armenia în România.
Participarea senatorului Viorel Badea la reuniunea Comisiei pentru afaceri sociale, sănătate și dezvoltare durabilă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei - Viena, 13-14 mai 2019

Senatorul Viorel Badea, membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, a participat, în perioada 13-14 mai a.c., la Viena, la reuniunea Comisiei pentru afaceri sociale, sănătate și dezvoltare durabilă a APCE și la reuniunea Subcomisiei pentru copii, din cadrul acestei comisii.
Întâlnirea senatorului Titus Corlățean cu E.S. David Saranga, ambasadorul Statului Israel în România

Senatorul Titus Corlățean, fost ministru de externe al României, l-a primit, în cadrul unei vizite de prezentare, pe E.S. David Saranga, ambasadorul Statului Israel în România. Întâlnirea a avut loc marți, 14 mai 2019.
Cu acest prilej, au fost trecute în revistă evoluțiile politice, militare și de securitate în dosarele de politică externă relevante în plan internațional, începând cu cele din Orientul Mijlociu și spațiul euroatlantic. 
Întâlnirea Președintelui Senatului cu reprezentanții Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități - marți, 14 mai 2019

Președintele Senatului României, dl Călin Popescu-Tăriceanu, a avut astăzi, 14 mai 2019, o întrevedere cu reprezentanții Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD).
Discuțiile s-au axat pe stabilirea unui cadru legislativ eficient care să răspundă tuturor problemelor veteranilor, a celor invalizi și a însoțitorilor acestora. De asemenea, legislația va trebui sa cuprindă și măsuri de re-inserție socio-profesională și recuperare fizică și psihică.
 
Buletinul informativ "Info Senat" este editat de Direcţia generală Comunicare Imagine a Senatului României.
Pentru abonare si dezabonare puteţi scrie la: infosenat@senat.ro