Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Anunțuri

ANUNȚ

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis, în şedinţa comună din data de 26 mai 2020, ca pentru ocuparea posturilor vacante la Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei, respectiv un post de vicepreședinte și două de membru în comitetul de reglementare al ANRE, propunerile nominale să fie depuse până la data de 4 iunie 2020.
Potrivit prevederilor art.4 alin.(2) și (4) din OUG 33/2007 privind organizarea și funcționarea Autorității Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, aprobată prin Legea nr.160/2012, cu modificările și completările ulterioare, propunerile nominale vor fi depuse la unul dintre secretariatele comisiilor de specialitate ale celor două camere, respectiv Comisia pentru industrii şi servicii a Camerei Deputaţilor, Comisia pentru energie, infrastructura energetică și resurse minerale a Senatului şi Comisia economică, industrii şi servicii a Senatului iar nominalizarea funcţiilor se face la propunerea comună a acestora.
Candidaturile trebuie să fie însoţite de următoarea documentație: curriculum vitae și o declarație pe proprie răspundere că îndeplinesc condițiile și criteriile legale prevăzute în art.3 alin.(4), art.4 alin.(2)-(4), alin.(12) și alin.(13) din OUG nr. 33/2007 privind organizarea și funcționarea Autorității Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei.


Go to top