Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Primirea de către președintele Senatului, dl Călin Popescu-Tăriceanu, a ambasadorul Republicii India în România, E.S. dl Thanglura Darlong - joi, 13 septembrie 2018

Joi, 13 septembrie a.c., preşedintele Senatului, dl Călin Popescu-Tăriceanu, l-a primit pe E.S. dl Thanglura Darlong, ambasadorul Republicii India în România, aflat în vizită de prezentare. Preşedintele Senatului a transmis ambasadorului indian felicitări pentru numirea în funcţie, urându-i succes în îndeplinirea misiunii sale.
Președintele Senatului a subliniat importanța schimburilor de vizite la nivel înalt, precum și la toate nivelurile de reprezentare parlamentară și schimburile de delegații în domeniile economic, cultural, tehnico-ştiinţific şi universitar. Domnia sa a exprimat interesul pentru restabilirea unui zbor direct între București și New Delhi, pentru a dinamiza schimburile comerciale și turismul în ambele sensuri.
De asemenea, dl Călin Popescu-Tăriceanu a transmis satisfacția cu privire la prezența investițiilor indiene în România și dorința ca interacțiunea și cunoașterea reciprocă între comunitățile de afaceri să sporească cu scopul de a valorifica gradul de complementaritate existent între cele două economii.



Go to top