Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Anunțuri

Acreditarea jurnaliștilor pentru sesiunea parlamentară februarie-iunie 2021

În perioada 15 ianuarie - 29 ianuarie a.c., Direcția presă, comunicare și imagine primește cererile de acreditare permanentă privind accesul în instituție, pentru sesiunea parlamentară februarie-iunie 2021.
Formularele tipizate de acreditare permanentă sunt disponibile pe site-ul Senatului, secțiunea Acreditări jurnaliști.
 
Depunerea cererilor se poate face zilnic, de luni până joi, între orele 8.30 – 16.00 și vineri, între orele 8.30 – 13.30, la Biroul presă, imagine și pagină web din cadrul Direcției presă, comunicare și imagine (intrarea B3, etaj 5, camera 5017).
 
Pentru accesul autovehiculelor în parcarea Senatului din cadrul Palatului Parlamentului, instituția media transmite Direcției presă, comunicare și imagine o solicitare semnată de redactorul-șef sau directorul instituției de presă. Fiecare instituție de presă va putea solicita până la 5 permise de acces auto. Acesta este valabil pe perioada întregului an calendaristic și nu este transmisibil. Fiecare solicitare va conține numărul de înmatriculare al autovehiculului, va fi însoțită de o copie a certificatului de înmatriculare și de numărul de telefon al persoanei responsabile.
 
Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Direcției presă, comunicare și imagine, respectiv Biroului presă, imagine și pagina web, la telefon: 021.414.27.13 sau prin       e-mail: presa@senat.ro.


Go to top