Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Anunțuri

Depunere de candidaturi pentru Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD)

În conformitate cu dispoziţiile art. 24 din Ordonanţa Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea şi sancţionarea tuturor formelor de discriminare, republicată, Birourile permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au stabilit, în şedinţa comună din 26 mai 2020, numirea a șapte membri ai Colegiului director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, dintre care șase pentru mandate complete și unul pentru rest de mandat.
Candidaturile se pot depune până la data de 4 iunie 2020 la Secretarul General al Camerei Deputaților, respectiv la Serviciul pentru lucrările Biroului permanent al Senatului.
În ceea ce privește candidaturile depuse în 2019 pentru locul vacant pe rest de mandat până în 2023, Birourile permanente ale Camerei Deputaţilor și Senatului au stabilit reluarea procedurii, urmând ca toți candidații înscriși să-și redepună dosarele actualizate în termenul stabilit de Birourile permanente reunite.
În termen de 10 zile de la publicarea candidaturilor se pot depune obiecțiuni argumentate, în scris,  la comisiile de specialitate, cu privire la candidaturile depuse.”


Go to top