Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicat de presă

Senatorul USR, Dan Lungu solicită Uniunii Scriitorilor din România să ofere suport membrilor Uniunii aflați în situație de risc

În calitate de scriitor și senator USR, Dan Lungu solicită Uniunii Scriitorilor din România să ofere suport membrilor Uniunii aflați în situație de risc și să organizeze un grup de criză, pentru a veni cât mai curând în sprijinul acestora.

„Solicit Uniunii Scriitorilor din România să ofere suport membrilor Uniunii aflați în situație de risc. Numărul persoanelor în vârstă, care suferă de diferite afecțiuni, este foarte mare printre membrii Uniunii și cred că în contextul epidemiei au mare nevoie de ajutor.
Acum este nevoie mai mult decât oricând de solidaritate de breaslă. Uniunea poate acorda de la simplul suport psihologic la mici ajutoare financiare acolo unde se impune, poate ajuta la efectuarea de cumpărături obișnuite sau de medicamente, pentru a proteja persoanele vulnerabile.
Astfel, solicit conducerii Uniunii Scriitorilor din România să organizeze un grup de criză care să identifice de urgență nevoile membrilor și să vină cu soluții”, a declarat Dan Lungu, scriitor și senator USR.
 

Go to top