Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Anunțuri

Depunerea de candidaturi pentru Consiliul Național de Integritate

      La data de 3 februarie 2021, Biroul permanent al Senatului a hotărât declanșarea procedurii de numire a unor membri titulari și supleanți ai Consiliului Național de Integritate, în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 144/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

     În temeiul dispoziţiilor art. 35 alin. (1) lit. h) şi i) din Legea nr. 144/2007, Biroul permanent al Senatului a hotărât să solicite asociaţiilor magistraţilor, legal constituite, transmiterea de propuneri nominale pentru funcția de membru titular și pentru cea de membru supleant. De asemenea, s-a hotărât să se solicite organizaţiilor societăţii civile legal constituite, cu activitate în domeniul drepturilor omului, juridic sau economico-financiar, transmiterea de propuneri nominale pentru funcția de membru supleant.

      Candidaturile se pot depune la Biroul permanent al Senatului până la data de 1 martie 2021.


Go to top