Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Senatorul USR Adrian Wiener tratează bolnavii de Covid-19 în secția medicină internă II a Spitalului Județean Arad

De la începutul acestei săptămâni, senatorul USR Adrian Wiener tratează bolnavii de Covid-19 în secția medicină internă II din cadrul Spitalului Județean Arad. Adrian Wiener este medic primar, specializare medicină internă.
Adrian Wiener: ”În această perioadă, când Senatul a lucrat de la distanță, am avut timpul ca după derularea activităților senatoriale – atât în plen cât și în comisii sau la cabinetul senatorial – să vin la spital, în secția în care lucrez. Știu că acum este mare nevoie de doctori în spitale – nu numai la Arad – așa că mi se pare firesc să fiu aici. Nu fac nimic special, doar meseria de doctor, alături de colegii mei.”
În urmă cu 10 zile, pe fondul epidemiei cu virusul Covid-19, senatorul Adrian Wiener a depus, împreună cu senatoarea Silvia Dinică, o inițiativă legislativă pentru stimularea deschiderii de farmacii în localitățile mici, în care nu există niciuna. De asemenea, Adrian Wiener a semnat, alături de alți parlamentari USR o scrisoare deschisă adresată Guvernului prin care cer măsuri de protejare a persoanelor vulnerabile în contextul crizei provocate de noul coronavirus.
 



Go to top