Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK
print copy

Ordinea de zi
Sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor
din 30 iunie 2020


Descriere De la Pana la Etaj Sala
ȘEDINȚA COMUNĂ A SENATULUI ŞI CAMEREI DEPUTAŢILOR 14:00


# P.L. Descriere Rezoluție
1 Fişier Numirea unor membri în Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.
Avizul comun al Comisiilor juridice și Comisiilor pentru drepturile omului ale celor două Camere ale Parlamentului şi Comisiei pentru egalitatea de şanse pentru femei și bărbați a Camerei Deputaților.
2 Fişier Numirea unor consilieri de conturi ai Curții de Conturi, a unui vicepreședinte al Curții de Conturi, precum și a unui vicepreședinte al Autorității de Audit.
Raportul comun al Comisiilor pentru buget ale celor două Camere ale Parlamentului.
3 Fişier Strategia Naţională de Apărare a Ţării pentru perioada 2020 -2024.
Raportul comun al Comisiilor  pentru apărare ale celor două Camere ale Parlamentului.
4 Fişier Proiectul de Hotărâre privind înființarea Comisiei parlamentare de anchetă pentru investigarea eventualelor nereguli și fraude semnalate în spațiul public cu ocazia deplasării muncitorilor sezonieri români la cules sparanghel.
5 Fişier Proiectul de Hotărâre pentru înființarea unei comisii parlamentare de anchetă privind achizițiile și gestionarea stării de urgență.
6 Fişier Proiectul de Hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.17/2017 pentru aprobarea componenţei nominale a Comisiei permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, organizarea şi funcţionarea şedinţelor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.
7 Fişier Proiectul de Hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.9/2017 privind aprobarea componenţei nominale şi a conducerii Delegaţiei permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei.
Go to top