Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Întâlnire bilaterală între liderul grupului UNPR din Senat- Haralambie Vochiţoiu şi E.S Dna Taous DJELLOULI, ambasadoarea Republicii Algeriene Democratice şi Populare în România

              Ieri, 10 martie 2016, domnul senator Haralambie Vochiţoiu a dat curs solicitării E.S. Taous DJELLOULI,
Doamna Ambasador a  Republicii Algeriene Democratice şi Populare în România,  de a efectua o vizită de lucru, la grupul parlamentar al UNPR, din Senatul României.
Această solicitare a avut loc în urma demarării în luna februarie, a proiectului dezvoltat de către liderul grupului Parlamentar UNPR, de a identifica împreună cu reprezentanţii ambasadelor mai multor state, acreditaţi la Bucureşti, noi oportunităţi de colaborare parlamentară şi nu numai, în beneficiul consolidării relaţiilor bilaterale.
                În cadrul convorbirilor au fost abordate subiecte referitoare la stadiul şi perspectivele dezvoltării relaţiilor dintre cele două ţări, atât în plan economic cât şi în plan politic.
Cu acest prilej s-au identificat şi abordat teme precum, facilitarea acordării vizelor cetăţenilor algerieni, mai buna informare, privind schimburile universitare bilaterale, precum şi constituirea unor delegaţii de reprezentanţi ai celor două ţări, în vederea stabilirii, în viitorul apropiat a unei întâlniri comune.
                Nu în ultimul rând, domnul senator Haralambie Vochiţoiu a menţionat avantajele economice ale Judeţului pe care îl reprezintă, Hunedoara, exprimându-şi în felul acesta convingerea că printr-un bun schimb de informaţii şi de idei, se vor identifica, cu siguranţă şi posibilităţi de colaborare.
                 La finalul întrevederii, liderul grupului UNPR din Senat, domnul Haralambie Vochiţoiu, a adresat E.S. Dna Taous DJELLOULI invitaţia de a vizita Judeţul Hunedoara şi i-a oferit acesteia în semn de prietenie, o plachetă cu însemnele Senatului României.



Go to top